sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Itelle kaikkea ihanaa

Omat kaavat pääsi käyttöön, kun tein itselleni pitkästä aikaa rentoa käyttövaatetta. Tämän postauksen kaikki kuviolliset trikoot Neenuskalta.
Jo aiemmin kuosittelin omista housukaavoista collegehousut. Tällä kertaa tein trikoiset, nyt jätin kokonaan saumanvarat pois. Takamuksen päällä kulkee koristeommel, yksinkertaiset taskupussit on tikattu lahkeisiin ja vyötäröllä on kuminauhan lisäksi nauhakuja. Vielä ei ole nauhaa, sopivan väristä ei löytynyt omista varastoista. Näissä on myös edellisiin verrattuna matalempi vyötärökaitale, syynä ihan vaan resorin rajallinen määrä.

Oman neulepaidan peruskaavan pohjalta kuosittelin vuosi sitten tuubikauluspaidan. Samaa kaavaa käytin nytkin, mutta kauluksesta tein kietaisumallisen. Lisäksi halusin ehdottomasti taskut, ja koska olen nyt kovasti viehättynyt noista kaitaletaskuista, niin luonnollisesti sellaiset sitten siihen laitoin.

Tämä seuraava on muuten samanlainen kuin edellinenkin, mutta kaulusta muokkasin vielä hieman. Kertakaikkisen kaunis kuosi tässä!

 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!