lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pilttipurkeista iloa


Tämä ensimmäinen on ollu mulla mielessä jo iät ajat. Pilttipiiri-lehden joskus jemmasin kun siellä oli leikattavaksi ihanat kuvat muistipeliä varten. Nyt tuon lehden löysin ja sain aikaiseksi tämmöiset! Kansien ja kuvien lisäksi tarvitsin erikeeperiä ja siveltimen, että sain liiman levitettyä tasaisesti kansiin. Jos olisin ollut fiksumpi, niin olisin päällystänyt kuvat kontaktimuovilla ennen leikkaamista.

Saman tyyppisiä voisi tehdä myös omilla kuvilla, askarrella kirjaimia tai numeroita joita isompi lapsi voisi opetella tunnistamaan.

Purkkien sisällöstä sitten tämmöisiä herkkuja, ja Elli tykkää!
Nuo ei sula mehuksi vaan pysyy hyvin koossa, ja eri makuiset raidat tuo vaihtelua. Mun kokemuksen mukaan parhaimman saa makeammista hedelmäsekoituksista, mango meinaa olla turhan sokeritonta jäätelöön. Tämmöistä voi maistattaa jo aika pienellekin lapselle. :)

4 kommenttia:

 1. :O ooooooooh!!!!!! Hei kiitos inspiraatiosta <3 Taidankin tehdä joululahjaksi tuommoisen muistipelin ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tuo mehujää! :) Täytyypä kokeilla kesällä!

  VastaaPoista
 3. Hieno muistipeli ja hyvä idea tuo jäätelö myöskin :O)

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut tuo muistipeli-idea mielessä jo pitkään, värimuistipelinä, mutten oo saanu aikaseksi tehdä. Meidän lapsoset on kyllä vielä liian pieniäkin muistipelin pelaamisen. Jospa sitä sais tehtyä kunhan vähän kasvavat.

  Ja huippu idea tuo mehujääjuttu, täytyypä itsekin kokeilla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!