perjantai 16. elokuuta 2013

Jumpsuit

Olen himoinnut tätä KappAhlin (kuva lainattu netistä) jumpsuitia jo hyvän aikaa, mutta hinta on ollut mun mielestä vähän liian kallis.

Selian raitatrikoota pyöritellessäni mieleen tuli ajatus kokeilla tehdä jumpsuit itse. En ole vetoketjujen ystävä, ja ensin meinasinkin laittaa tähän nepit. Sopiva vetskari löytyi kuitenkin kaapista (äitin perintöjä varmaan 90-luvulta) joten pakkohan se oli kokeilla. Kovin läheistä tarkastelua vetoketjun ompeleet eivät kestä, mutta välttänee. :) Raitojen kohdistaminen vaati kärsivällisyyttä mitä mulla on aika vähän, mutta nekin onneksi osui aika kohdilleen.

Kaava siis ottobrestä, numeroa en nyt millään muista. Erona ohjeeseen jatkoin vetskarin lahkeen resoriin asti, tein huppuun vuorin ja lisäsin raglansaumoihin tereet. Koko tässä 92, muuten mukava malli mutta ohuen trikoon takia olisi saanut ottaa leveyttä pois.4 kommenttia:

  1. Sun on paljon hienompi kun kaupan!!!

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihana tästä kankaasta tulikaan jumpsuittina. Mikähän ihme siinä on, että en ole koskaan ajatellut tekevänijumpsuittia trikoosta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Itsekin mietin että kannattaako, mutta kiva siitä tuli :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!