perjantai 14. helmikuuta 2014

Nyt äkkiä bloggausjumi pois!

Oli mulla ompelujumikin, mutta siihen oli syynsä. :) Nyt taas paremmissa ruumiin voimissa.

Tässä sekalainen sakki ompeluksia itselle ja muille. Ensimmäisenä kaverin tyttöselle 104cm paita, yksinkertainen mutta namu. Rypytetyt hihansuut ja raglanhihat. Simppeli.


Toiseksi Ellille pikkuhousuja erittäin akuuttiin tarpeeseen. Viimein sain kaavatkin siihen kun lasten Ottobrestä tuli. Näissä kaikissa koko taisi olla 116 ja ei kyllä liian suuret tulleet pyöreästi 100cm pitkälle tytölle. Ylimmät tehty melkein kokonaan ohjetta noudattaen, mutta kuminauhakujan vaihdoin kanttaukseen. Hyvin pysyy ylhäällä. Alempiin kaikkiin suurensin jalka-aukkoja etureisien kohdalta, ja madalsin vähäsen vyötäröä. Korkeat ovat silti, mutta se on vaan hyvä, eipähän takapuoli vilku. Kankaina trikoojämiä kaapista.


Itselle lörppäpipoja. Kaava oli Ottobren baggy style (saatan muistaa nimen väärinkin). Justiinsa riitti suurin koko mulle, ihan loistava kaava! Miehelle tein samanlaisen mustan, mutta kaavaa piti silmämääräisesti suurentaa. Kuvaa siitä nyt ei ole, kun pipo on viihtynyt tiiviisti miehen päässä valmistumisestaan lähtien. :)


Vielä kaverille ja miehelleen pipot tästä herkkukankaasta. Sopii muuten hyvin mun blogin nimeen. :)
Hiippapipo-unimyssy vapaasti suurennettu ja muokattu tuosta samasta kaavasta, ja peruslörppä myös vapaasti suurennettu. Toivottavasti ovat sopivat!


Pahoittelut kuvien laadusta, blogijumi oli jo viimein pakko purkaa pois vaikka sitten kännykkäkameralla kuvaten. Parempaa kameraa en nyt jaksanut viritellä tähän hätään. Ehkä ensi kerralla sitten.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo karkkikangas, täytyy varmaan sitä hankkia...:) Kiva että sait bloggausjumin pois...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tuo kangas on kyllä harvinaisen makea.

   Poista
 2. Aivan sulosia nuo pikkuhousut! Kaikkeen sitä voikin ihastua..Teetkö tilauksesta meiän 2-vuotiaalle? ;)

  VastaaPoista
 3. Hehhee :D Välillä oon jotain pieniä tilauksia tehnyt kavereille, mutta kovin edullisiksihan noi ei tulis verrattuna vaikkapa lindexin pikkareihin. :)

  VastaaPoista
 4. lörppis ja yömyssy istuivat täydellisesti, 100% ihastuin lörppikseeni ja pitäs pitää koko ajan päässä sisälläki sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Mukavaa että oli mieleiset pipot.

   Poista

Kiitos kommentistasi!