tiistai 10. marraskuuta 2015

Lumikukka-esiliina

Koulussa teimme ensimmäiset koulun myymälään myyntiin menevät työt. Tuote oli esiliina, aikuiselle ja lapselle molemmille yhdet. Kaikki alkoi suunnittelusta; minkä kokoiset, mikä materiaali, mitä yksityiskohtia. Piirsimme 1:4 pienoiskaavat ja suurensimme ne oikeaan kokoon.
Jokaisen piti suunnitella omaan essuunsa myös painokuvio, minkä tulisimme toteuttamaan valotusseulalla. Tein erilaisia versioita yksinkertaisesta kukasta, ja sovittelin niitä essun kaavan päälle.Halusin tehdä omat esiliinani pellavasta, joten tein pellavalle painokokeiluja. Alla näkyvä kangas ei ole esipestyä, päällä oleva tilkkunen on. Huomatkaa ero painovärin tarttumisessa.

Tässä en enempää avaa valotusseulan kanssa työskentelyä, mutta sen avulla voi saada aikaan pieniä yksityiskohtia ja "irtonaisia" alueita.


Kuvion painamisen jälkeen leikkasin essujen kappaleet irti kankaasta ja ompelin ne kasaan.Helmassa pitsi.


Niskalenkit on säädettävät, että mahtuu monen kokoiselle käyttäjälle. Aikuisen esiliinan edessä on "työkaluvyö" mihin voi sujauttaa kauhaa sun muuta.Nämä on tulossa Sepän yrityspajaan myyntiin nyt jouluksi. Sinne vaan ostoksille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!