torstai 1. maaliskuuta 2012

Lempparivaatetusta osa 1.

Oskarin pidetyimpiä on ollut nyt jo pieneksi käynyt Name Itin hauska apinabody, jonka ostin odotusaikana alesta pian sen jälkeen kun sain kuulla odottavani poikaa. :) Jotenkin tuntui että nämä värisävyt tulevat sopimaan meidän pojalle, ja niin kävikin.

Tämän hetken suosikkeja nämä, KappAhlin alebody ja kirpparilta löytyneet Myllymuksujen bambujoustofroteiset puolipotkarit.


Ystävältä saatu KappAhlin velourhaalari, tämän oli omalle pojalleen kirpparilta bongannut ja pieneksi käytyään meidän Oskarille säästänyt. :)

Tämän löysin H&M:n alesta Oskarin ristiäisiin kastemekon jälkeen puettavaksi, mutta on ollut sen jälkeen myös ahkerassa käytössä. Ihanan ohut, pehmeä ja lämmin neulepuku!

Tämän Oskahainen sai ystävältä lahjaksi kun ensimmäistä kertaa tuli pientä katsomaan. Tutan iiiihana velourpuku! Jää ihan kohta pieneksi, tulee kiire käyttää.

KappAhlin Newbie-mallistoa, todella suloinen body.

Ellille aikoinaan ostettu Tutan pöllöyökkäri odottelee Oskarin kasvamista, oon hulluna tähän kuosiin. :) Alemmassa kuvassa myös vielä liian isoa Tuttaa, kirppiksiltä ja alesta.

Ellin tämän talven käytetyimpiä, Elloksen peruspaitoja. Noi rypytykset olkapäillä vaan sopii niin hyvin meijän prinsessalle. :)

Miks tää meni näin päin? Ellokselta nämäkin prinsessa-efektein.

Tääkin käänty.. Elli sai kummeiltaan synttärilahjaksi H&M:n suloisen paidan, ja kirppikseltä löysin niihin sopivat Lindexin leggingsit.

Nämä myös H&M:ltä odottelee kesää. Ja kukaan ei arvaa mikä on Ellin lempiväri? :D

Loput lempparit on pesussa, kuvaan myöhemmin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!