keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pitkästä aikaa...

Pieni tauko bloggaamisessa oli, kun kamera oli omilla teillään hetken.
Nyt joitain kuulumisia tähän. :)

Kevät ja sen mukana tullut valo tekee tosiaan ihmeitä. Ihan eri tavalla saa pidettyä arjen pyörimässä!
Nyt kun Oskari on 3kk, alkaa vasta tuntumaan että tähän kahden lapsen arkeen on sen verran tottunut, ettei hommat kaadu niskaan. Turhista en jaksa kuitenkaan stressata (huomatkaa jouluverhot kuvassa), vaan tärkeintä on että perheellä on ruokaa ja puhdasta vaatetta.

Vaatteista puheenollen, pitäisköhän tehdä postaus lasten tämän hetken lempparivaatteista? Omiani en kehtaa esitellä, kun kaikki on tällä hetkellä joko ylisuuria, liian pieniä tai rikkinäisiä. Raskauskiloja oli tänä aamuna jäljellä enää kolme tai neljä, eli enköhän kohta pääse omaakin vaatekaappia päivittämään. :)

Elli on aloittanut todellisen ite-iän, tyttö on yhtäkkiä alkanut syömään kaiken itse, pukemaan lähestulkoon itse, kävelemään ulkosalla NIIN itse ettei häntä saisi edes muistuttaa kävelemisestä kun meinaa jäädä pitkiksi ajoiksi haaveilemaan paikalleen...

Ellin juhla-look ja vieno poseeraus...

...ja Oskarin myös...

Aventista sen verran, että edelleen tuntuu toimivalta ja kätevältä pumppu, Oskarille kelpaa hyvin Aventin tuttipullot vaikka usein ei pullosta juo, myös tutit kelpaa vaikka kranttu meinaa monien tuttien suhteen olla.
Nyt mua kaivataan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!