lauantai 6. heinäkuuta 2013

Jämäpalojen tuho

Oli aika tyhjentää kangaslaatikoita, ja pieniä velourin ja joustofroteen palasia löytyi ihan liikaa, mistä ei riittäisi edes nuken paidan hihaksi. Saksin ne saman kokoisiksi neliöiksi, ja tyttöväreistä sain aikaan mammakaverin tulevalle tyttövauvalle pienen vaunupeiton. Toinen puoli myöskin kaapin kätköistä löytyneistä fleecen palasista. Yllättävän vaikeaa on saada joustavista paloista tasaista! Varsinkin kun paloja en ihan millintarkasti alkanut leikkelemään.


Vähemmän tyttömäiset värit pääsi toisen mammakaverin poikavauvan unirättiin. Ompelin toiselle puolelle nypittäviä ja mussutettavia lappusia, toinen puoli on ihan sileä että nukkuessa olisi mukavempi. Rätin saaja oli ollut innoissaan! :)



Näistä ylijääneet palaset pääsivät kolmannen mammakaverin meikinpoistolapuiksi, mutta niistä ei ole nyt tähän hätään kuvaa. Ideana siis kaksi pyöreää tilkkua päällekkäin, ja saumurointi ympäriltä. Joskus muistelen jostain lukeneeni että mikrofleece toimii vanulapun tapaan hyvin, onko kellään kokemusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!