perjantai 18. lokakuuta 2013

Collegeliivi 92cm

Ikinä ei kannata naputella kangastilauksia nettikauppaan väsyneenä. Mustaa collegea tilasin aikomuksena tehdä lasten serkkupojalle housut. Olisi pitänyt tilata 60cm, mutta olin tilannut vahingossa 40cm. Sehän on onnettoman pieni määrä, enkä jaksanut alkaa kokoamaan housuja palasista.

Mittailin sitten Ottobren roboman-huppuliivin kaavaa kankaalle, ja nippanappa se riitti pituuden puolesta. Ompelun aloittaminen oli vähän tahmeaa, mustaa kangasta ja mustaa resoria.. Ei sitten yhtään mun tyylistä. Applikaatiotakin mietin, mutta mulle ei oo suotu mielikuvitusta tarpeeksi, eikä piirtämisen lahjaa. Sitten keksin taskut ja hupun vuorin.
Trikootilkkuja multa onneksi löytyy vähän liikaakin, ja tuo vihreä näytti jotenkin hyvältä mustan kanssa. Ja kun tummassa pyykissä tämän pesen, niin ei ole liian vaaleita yksityiskohtia harmaantumassa rumaksi.
Vihreää siis riitti sen verran, että mielikuvituksen avulla siitä sai hupun ja taskut. Taskunsuut piirsin maalarinteippirullaa apuna käyttäen, ja taskupussit harpin kanssa. Vähän huonosti näkyy ainakin tuossa pikkukuvassa, mutta taskuista tuli sillä tavalla sopivat, ettei sinne kovin isoja kiviä saa jemmattua, mutta kädet mahtuu hyvin.

Oskari tykkäsi! Ja serkkupoika saa toisesta kankaasta housut, kunhan postisetä tai täti sen tuo. :)2 kommenttia:

  1. Vihree sopii tähän kyllä tosi hyvin =)

    VastaaPoista
  2. Yllättäen saa mustankin sopimaan lapselle. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!