maanantai 7. lokakuuta 2013

Paidallinen pärinää

Tämä Selian pärinä-trikoo on hetken jo odottanut inspiraatiota. Nyt halusin ensimmäistä kertaa kokeilla tehdä nepparihalkion paidan eteen, ja mielestäni semmoinen sopi tämän kankaan kanssa hyvin yhteen.
Ihanan selkeät ohjeet katsoin Lillaphantin blogista, ja lopputulos on ihan siisti! Muutaman kohdan sain tehdä uusiksi, mutta se ei onneksi näy paidan päälle.

Paidan kaavana on Baby basics Ottobrestä, lisäsin koon 86 hihoihin ja helmaan lisää pituutta ja olkaneppareiden sijaan tein tuon etuhalkion.
Pääntien kanttausta en ommellut tällä kertaa kaksoisneulalla, vaan suoralla jousto-ompeleella, ja hihoissa ja helmoissa on ompelukoneen taso-ommel. Syynä näin radikaaleihin irtiottoihin on se, että minulla on vain yksi tummanruskea lankarulla, enkä jaksanut puolata toista rullaa tämän yhden paidan takia.Oskari innostui tästä kankaasta ihan tosissaan, pesuunkin se piti viedä Oskarilta salaa. Äsken tätä ommellessa Oskari istui sylissä ja hoki "ompe, ompe", ja päästi ilmoille karjunnan jos yritinkään keskeyttää ompelua hetkeksi. Taisi tulla mieluinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!