tiistai 29. huhtikuuta 2014

More grey 98cm

Tuossa alempana olevan huppariliivin kaveriksi tein siilipaidan kestovaippakaupasta ostetusta trikoosta. Siilit oli painettu kankaalle (vahingossa?) kulkemaan kohtisuoraan ylös- ja alaspäin, joten säästääkseni silmiä uhmasin langansuuntaa ja leikkasin kappaleet poikittain. Kangas on onneksi molempiin suuntiin hyvin joustavaa, joten käyttöön ei pitäisi vaikuttaa poikittainen langansuunta.
Kankaan ostin joskus hetken mielijohteesta, ja pesun jälkeen se jäi kangaskaappiin odottamaan melko pitkäksi aikaa inspistä. Nyt yritän ennen vauvan tuloa tuhota mahdollisimman paljon kankaita pois, ja sitä inspiraatiota ei hirveästi auta odotella kun muuten ei tule valmista. Nyt kävi sillä tavalla, että paidasta tuli niin suloinen että heti tuli kaikkea ihanaa mieleen, mitä tästä kankaasta voisi tehdä. Elli ainakin jo tilasi itselleen siilimekon. :)

Vaihtelun vuoksi ompelin kantit ja helmakäänteen ompelukoneen joustavalla taso-ompeleella, ei sitä ainaista kaksoisneulaommelta. Oskarin kommentti tästä paidasta oli "haluan huppalin >:(".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!