maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tyttösen verkkarit 116cm

Läheisellä kirppiksellä oli yhtenä päivänä kankaat myynnissä hintaan 1e/kg. Mukaan tarttui muutama palanen verkkarikangasta ja resoria. (Kangaskassillisen hinnaksi tuli 1,4e)
Verkkakankaat ostin sillä ajatuksella että teen lapsille pihahousuja lämpimämpiä kelejä varten, tämmöiseen liukkaaseen pintaan kun hiekka ei samalla tavalla tartu kuin collegeen tai velouriin.

Koska verkkarit ei ole verkkarit ilman sivuraitaa, niin kaavaksi valikoitui Ottobren sideline sen takia kun sivuraita oli kaavassa jo valmiina. Nojoo, sen lisääminen nyt ei ole ongelma jos sitä ei kaavassa jo ole, mutta lisäksi kaava vaikutti sopivan kapoiselta meidän hoikalle tytölle.
Ensimmäisenä Ellille oikein tyttömäisissä väreissä housut. Kaavaa muokkasin oikeastaan vain taskujen osalta (nämä mitoitin teippirullan ja eväsrasian avulla), lisäksi vyötärökaitaletta kavensin reippaasti, kun tuo kirppikseltä ostettu resori ei ihan mahdottomasti jousta. Kaitaleen sisällä kuminauha.
Sivuneppareita en sentään lisännyt. ;)

Lopuksi sovituskuva, mistä näkee että onhan tuota lahkeen pituutta aika reippaasti. Kengän ylitse se ei onneksi kuitenkaan tule, ja mahtuupahan sitten pitkän aikaa.
Hintaa näille housuille ei tosiaan tullut juuri mitään, kuminauha vyötäröllä maksoi näissä housuissa varmaan eniten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!