maanantai 5. toukokuuta 2014

Muutama pari tumppuja

Mulla on trikootilkkuja, paljon. Ihan liikaa. Jos ei riitä paitaan, teen siitä pipon. Jos ei riitä pipoon, teen Ellille pikkuhousut. Jos ei riitä pikkuhousuihin, jemmaan pientäkin tilkkua vauvan tumppuja varten. Nyt viimein sain tehtyä tumppuja, ja sain tyhjennettyä aika paljon tilkkulaatikkoa. Ja kun melkein kaikissa näissä on vuori, tuli leikattua aika monta kangaspalaa.
Osa jää omalle syntyvälle, osan näistä jo kaverit varaili.
38 paria tumppuja tekee 76 yksittäistä tumppua, aika monta kääntöaukkoa ja langanpätkää. Näistähän puuttuu ne muutamat harjoituskappaleet, kun vasta mietin mikä työjärjestys on paras.
Nyt tuntuu, että hetkeen en aio tehdä mitään näin puuduttavaa. :D


4 kommenttia:

 1. on siinä ollut näpertämistä. :) kivan näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Oletpas tehnyt melkoisen satsin noita:) Kiva kun saa kaikki palaset käytettyä kankaista eikä mene yhtään hukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä noita ois tulossa lisää, kunhan saan tehtyä. :D Liian innokkaasti oon säästänyt pienetkin kankaanpalat. Nyt suosiolla heitin roskiin kaikki tumppua pienemmät palaset, en enää jemmaa niitä ajatuksena tehdä meikinpoistolappuja tai muuta mikroskooppista.

   Poista
  2. Heh, meikinpoistolappuidea on vihoviimeinen. Siinä menee sekin mahdollisuus pienten tilkkujen roskittamiseen. No, hyvähän se on, että kankaat menevät käyttöön eikä hukkaa jää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!