perjantai 23. toukokuuta 2014

Pikkupojan shortseja

Kesä yllätti. Eräs kaunis aamu tajusin, että pihalla on kuuma, eikä Oskarilla ole yhtään sopivia shortseja. Pari t-paitaa oli onneksi kaapissa, mutta kaikki housut olivat pitkälahkeisia ja kuumia. Asumme tällä hetkellä kerrostalossa, joten tykkään että ovesta pihalle mennessä lapsillakin on siistit vaatteet päällä. Omakotitalossahan sillä ei olisi niin väliä, missä asussa pihalla rymyää, tai vaikka pelkässä vaipassa vain.

Onneksi kankaita oli valmiina, ja kaavaksi valitsin jo valmiiksi piirretyn Ottobren relaxed fitin. Lahkeet pätkäisin vaan lyhyiksi ja ompelin resorin sijasta taitteen.
Tämä kaava on hyvä siksikin, että vielä vaippaa käyttävällä ilma pääsee haaremimallissa paremmin kiertämään, eikä ole toivottavasti liian tukalat pitää vaikka froteeta ovatkin.

Kankaat näissä kaikissa joskus jostain ostettu, ja kaappiin jääneet pyörimään kun tämmöiset värit froteessa ovat vähän liian retrohtavia mun makuun. Tässä mallissa näyttää kuitenkin munkin silmään kivalta. :)
Vihreistä tällä hetkellä vain sovituskuva, kun pääsivät suoraan paininjalan alta käyttöön. Ja sitten heti testaamaan, kuinka kivaa on kahlata siitepölyisessä rantavedessä lahkeet märkinä. :)
2 kommenttia:

  1. Ihania pöksyjä, taskut ja kaikki...:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) pitäähän ne olla, tosin toivon ettei Oskari itse niitä hoksaa pitkään aikaan. Voi olla että on pesukone sen jälkeen tukossa kaikista ihanista aarteista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!