lauantai 28. helmikuuta 2015

Ompelun nautinto!

Tilasin Noshilta ihania trikoita, ja sormet syyhyten kävin ensimmäisenä vihreän raidallisen ribbitrikoon kimppuun. Ilo ei kestänyt kauaa, sillä jokaisen ompeleen jouduin purkaa useaan kertaan, mitä ompelukoneella ompelin. Vaihtelin lankoja ja neuloja, hetkittäin sain hyvää jälkeä aikaiseksi, mutta pääasiassa hyppytikkiä hyppytikin perään. Ei ollut mun Eva Creative tehty joustavien trikoiden ompeluun, muutaman vuoden sitä katselin ja kasvatin kärsivällisyyttä, mutta nyt se loppui. Aloin katsella uusia koneita netistä, tein vertailuja, kyselin kokemuksia ihmisiltä, ja lopulta päädyin Pfaff Ambition Essentialiin.
Tuo uusi ihanuus tuli pari päivää sitten, ja pääsin viimeistelemään vihreän paidan. Purkamisista jäi jäljet, mutta säästyypä tulevat kankaat.Tämän uusimman Ottobren peplumin ompelin kokonaan uudella koneella (ja edelleen hyvin palvelevalla, äitini vanhalla Husqvarnan 90-luvun saumurilla), ja voi vitsit sitä tunnetta! Hypähtelin tuolillani, vähän väliä huutelin miestäni katsomaan tuota ihanan täydellisen siistiä jälkeä ja hymyilin itsekseni suu korvissa. Tältä ompelun kuuluisi tuntua, aina! Onnistumisen kokemus oli huikea, pusero on niin nätti, että kyllä kelpaa esitellä! :)
Koneessa on jos jonkinlaista ommelta, ääni on ihanan hiljainen ja tasainen, jopa paininjalka on tuhat kertaa kätevämpi pienine merkintöineen, kuin markettikoneissa.


Tämä kokolappu ei kulu pois eikä kutita. Oikealla puolella Karamellipuu-merkki.2 kommenttia:

 1. Ihanaa, oon kyllä onnellinen sun puolesta :) tosi kätevä idea toi kokolappu, täytyypä itsekkin kokeilla! Onko tuo pääntie huoliteltu siis saumurila?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ole kokolappuja aiemmin käyttänyt Ellin vaatteissa, kun sitä häiritsee herkästi kaikki ylimääräinen vaatteen sisäpuolella. Tuon ei luulisi haittaavan. :)
   Pääntien huolittelun tein ompelukoneen taso-ompeleella, samalla kuin helman ja hihojenkin käänteet. Eiksoo nätti ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!