tiistai 3. helmikuuta 2015

Onnellisuushuppari

Sana onnellisuushuppari tuli mieleen, kun mietin tätä vaatetta kuvaavaa sanaa. Kankaan oranssi on täydellisen lämmin, joustofroteen tuntu ihanan pehmoinen, ja malli todella mukava päällä.
Ottobre 4/2014 True friends lasten kaava on tässä pohjana, koko 170cm. Helmaa pidensin reippaasti,  taskut tein tuollaiset maailman helpoimmat, ja aavistuksen sieltä täältä muokkasin omiin mittoihin sopivammaksi. Valmiista hupparista vielä kavesin sivusaumoista, joten taskut eivät ole ihan niin isot kuin olisi alunperin olleet.
Hupussa ja taskuissa sisällä sama keltainen trikoo. Hupusta tuli vuorin kanssa tönköhkö, eikä hupun malli mun mielestä ole paras mahdollinen. Käyttökertojen myötä uskoisin sen kuitenkin pehmenevän vähemmän häiritseväksi.Poseeraaminen ei ole mulle millään tavalla luonnollista ja mukavaa. Kameran edessä tuntuu siltä, kuin muuttuisin kankeaksi betonimöhkäleeksi. Sovituskuvia haluaisin kuitenkin tänne blogiin saada, joten hyppelin lumipenkalta alas samalla kun mieheni otti kuvia. :) Tässä on mulla selkeästi kehittymisen paikka.
(Tekisi mieli vielä huomauttaa lättänöistä päätä pitkin menevistä saunanpuhtaista hiuksista, mutta en huomauta, ettette huomaa niitä.)
Loppuun pientä sälää. Lenkkeilypipon tein veljeni vaimolle kiitokseksi, että katsoi meidän lapsia hetken aikaa. Omasta pipovarastosta muuten puuttuu turkoosi pipo, suuri puute on ja se täytyy korjata pikimmiten.Tämä vihreä-valkoinen ihanan pehmeä trikoo on jostain kankaiden yöstä naurettavan halvalla ostettua, ja se pääsi nyt Ellin ja Oskarin pitkiksiksi. Kaava oli joku Ottobren perus leggingskaava muokattuna sivusaumattomaksi, lahkeensuut muutin myös toisenlaisiksi.4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!