maanantai 11. toukokuuta 2015

Farkuista farkut


 Kierrätysfarkut, ei niihin ikinä kyllästy. Tällä kertaa ompelin tyttöselleni käyttäen Ottobren Snappy Happy-kaavaa (1/2014) koossa 116. Lahkeiden kaavat halkaisin pystysuunnassa kahtia, että sain hyödynnettyä naistenkin kapeampia farkkuja, eikä tämä malli mun mielestä hullummalta näytä.

Nämä oli ompelupöydällä keskeneräisenä aivan liian kauan, järjellistä selitystä en sille osaa antaa, mutta kyse on jostain jumittumisesta ja kynnyksen korkeaksi kasvamisesta. Kannatti sen kynnyksen yli hypätä. :)
Saumurin sisälle tarttis kyllä kurkata, hyppytikkiä alkanut tehdä liikaa ja lankaa välillä katkoo. Uuden ompelukoneen myötä olen alkanut innostua saumojen ompelusta ompelukoneella, ja saumurille jää vaan huolittelu. Ajattelin tuota varovasti kokeilla jossain vaiheessa myös trikoolle, josko saumojen napsahteleminen loppuisi kun ommel olisi lujempi.

Vyötäröllä on leveä kuminauha ja nauhakujassa kengännauha, napinlävet tein ihanalla yksivaiheisella systeemillä, minkä mun ihananihana kone osaa. Ai että, kun voisin hehkuttaa loputtomiin tuota mun uusinta ystävää. :)
Lahkeissa myös leveät kuminauhat, ja taskunsuut rypyttyy pienesti ohuemman kuminauhan avulla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!