tiistai 26. toukokuuta 2015

Mix&matc tulevalle eskarilaiselle

Pidemmittä puheitta tyttöselle tulevaa eskaria ajatellen siistiä perusvaatetta. Tätä kissakangasta olen säästellyt hyllyssä jo jonkin aikaa, ja nyt tajusin, että pian voi tulla hetki, kun esikoinen ei enää kelpuuta tällaisia pikkulapsille suunnattuja unelmanpehmeitä vaahtokarkkikankaita. Ensimmäisenä mukavan lämpöinen mekkonen pitkillä hihoilla ja taskuilla. Kaavana tässä China Girl Ottobresta 4/2014. Helman pyöreys ei oikein välity kuvasta, kokonaisuus on juuri niin herkullisen pehmeän pyöreä, kuin voi olla, ja erittäin mieleinen saajalleen.

Paita Autumn Forest-kaavalla, myös Ottobre 4/2014. Söpö peruspaidaksi, tää pitsisydänkuosi sopi tuohon täydellisesti. Tää vaatteiden asettelu kuvaan on aina oma hommansa. :D Lisähaasteen toi tuuli, mikä sai helmat lerpattamaan.Tässä kaavana on Pupunen (Ob 4/2012). Mulla oli valmiina piirrettynä koot 110 ja 122, joten 116 koon sain suurentamalla tuota pienempää kaavaa. Hihoissa rypytys framilonin avulla, muuten ei mitään ihmeellisyyksiä tähän tehtynä.


Tämmöisille housuille on ollut tarvetta jo pitkään, nyt sain viimein toteutettua. Kaava on Ob 4/14 Sweet Denim, materiaali joustocollegea ohjeesta poiketen. Meidän rimppakintulle nämä ei ole leggingsit vaan niukkalinjaiset collarit, mitä voi käyttää hyvin monenlaisten yläosien kanssa. Pyöreät taskut ja kiristysnauha vyötäröllä tuo vähän ilmettä lisää. Lahkeissa framilonrypytykset näyttää vähän tönköiltä näin paksusta kankaasta tehtynä noin lyhyellä matkalla.Nyt on ompeluhommissa vauhti päällä!


2 kommenttia:

  1. Voih, mun eskariin syksyllä menevä ei kelpuuta oikein mun ompeluksia. Mutta ompelen sitten vauvalle! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania! Mulla olisi sulle haaste blogissani..:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!