lauantai 30. tammikuuta 2016

Vaatepaketti pikkuiselle

Tässä oli sellainen vaihtokauppa, missä molemmat osapuolet voitti.
Ystäväni oli joskus aikaa sitten tilannut Noshilta yllätyspaketin kankaita, ja pitkän aikaa suunnitteli opettelevansa ompelemaan. Syksyllä sitten oli katsonut kangaspinoa ja myöntänyt, että jos ei ole vieläkään innostunut, sitä tulee tuskin lähitulevaisuudessa tapahtumaankaan.
Ystävä antoi tämän kangaspaketin minulle, ja kiitokseksi lupasin "vähän jotain pientä kivaa" näistä ommella. Hän sai tässä talven aikana vauvan, ja pikkuruisiin vaatteisiin nuo kangaspalat riitti erittäin hyvin. Vähän sitten innostuin, ja tein useamman setin näitä minivaatteita.

On simppeliä housua ja valekietaisubodya, ja toiveesta yöpuvuksi settejä missä yläosa on paita. Noshin ilmaiskaavaa myös hyödynsin ja tein baggyt ilman taskua. (Kuuluuko noiden resoreiden olla noin löysät verrattuna lahkeensuuhun?) Kaikissa koko 62 tai 68, vuoritetut tumput omalla kaavalla.


Samaan pakettiin vielä mukaan pienen tytön isoveljelle, omalle kummipojalleni hihaton saman paketin kankaista. Pitkähihaiseen ei ihan olisi kangas riittänyt, mutta aluspaitaan sain justiinsa pituuden puolesta riittämään. Kohtahan se kesäkin on. :)

Kuvat on aika hätäisesti otettuja ilman lähikuvia yksityiskohdista, tuli yllättäen taas kiire kuvaamisen kanssa. Ompelujälkeen olen näissä aika tyytyväinen, tein litistettyjä saumoja hitaasti hartaudella, ja kerrankin maltoin olla oikomatta ja kiirehtimättä. Toivottavasti nämä on käytössä hyviä!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!