sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lempparivaatetusta osa 2.

Kuulumisia nyt kuitenkin ihan ensin, lähinnä Oskarin kuulumisia liittyen allergiaan.
Jätin nyt kananmunankin pois ruokavaliosta, kun sekä munakkaan että muutaman pullan syötyäni tuli kummallakin kerralla taas kunnon huudot.. Ei ihan niin rajut reaktiot kuin maidosta, mutta selkeät kuitenkin. Yllättävän paljon vaikuttaa maidottomuus ja munattomuus ruokavalioon! Ja kilot karisee tasasta vauhtia. :D Pandalla on tumma suklaa onneksi maidotonta, niin se aika hyvin tasaa herkkujen puutoksen.

Nyt sit noita vaatteita. Tämä mekko nettikirppikseltä, H&M:ää. Voisiko vaate enempää Ellille sopia, en tiedä.. :)

Paita Ellokselta, pillifarkut KappAhlin alesta tän talven suosikit, ja pussilahkeiset KappAhlin farkut nettikirppiksen löytö myös. Istuu täydellisesti meijän sirppanalle.

KappAhlia nettikirppikseltä, ylläri. Tätä pyörittelin kaupassa monet kerrat sillon kun näitä myytiin, mutta ikinä en raaskinut ostaa. Nyt kun kirppikseltä bongasin, niin ei kauaa tarvinnut harkita!

Kirppiksiltä nämäkin, Lindexiä Oskarille. Ja kuvausavustaja Ellin jalka. :)

 

Tutan pöllöihanuuksia Oskarille nettikirpparilta. Punaiset velourhousut Cittarin alesta. 


Tän bodyn tein Elliä odottaessa, mutta ei tullut kertaakaan käytettyä kun väriyhdistelmä ei tyttöä niin pukenut. Nyt sopii Oskarille täydellisesti, varsinkin näiden H&M lököhousujen kanssa (miehen siskon lapsilta).


Ja taattua Tutta-laatua, nämä on kestänyt huippukuntoisina kahden lapsen ahkeran käytön! Ihanat värit ja Tutta mahtuu kestovaippapepullekin ongelmitta päälle.

Näin tällä kertaa. :)

3 kommenttia:

  1. Nuo Tutan pöllövaatteet on aivan ylisulosia! En oo ikinä onnistunut niitä meille haalimaan, mutta ihastelen muilla. :)

    Miten teillä se maitoallergia ilmenee? Tuleeko siitä "vain" maha kipeäksi? Meillähän Onnilla epäillään maitoallergiaa, kun sillä on välillä kohtuullisen pahaa refluksia. Oon nyt ollut viikon maidottomalla dieetillä ja tuntuu että Onnin olo on helpottunut. Viikon päästä kokeilen ottaa maitotuotteet takas, saa nähdä meneekö entisenlaiseksi huudoksi.

    Brunbergilla on muuten kans maidotonta suklaata, ja se oli tosi hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Facebookissa pyörit, niin sieltä Tutta-kirppiksiltä tekee löytöjä. :)
      Oskarin maitoallergia ilmenee ihan tuskaisena mahakipuna, pahana ihottumana poskissa ja vihreänä kakkana.
      Nuo lievemmät versiot ei ilmeisesti kovin harvinaisia ole? Niillä kai on tapana mennä sit ittekseen ohi.. :)
      Pitääpä maistella noita eri maidottomia suklaita, ihan ilman herkkujakaan kun ei meinaa selvitä... :D

      Poista
  2. Kivoja vaatteita!Mäkin oon ihan hurahtanu facebookin kirppiksiin..vähän liikaakin..pitäs kans kuvailla noita meidän vaatevarastoja..tuttaan olen kanssa rakastunut,varsinkin niihin itämaisiin norsuihin.niitä meillä on Nellalla yöpukuina ja vauvalle ostin sitä sarjaa housut ja retroleijona potkupuvun <3 Meillä on aika paljon me&i vaatteita kun olen muutamat kutsut pitänyt nyt vuoden sisään ja tilaillu sieltä netistä..sit oon nyt hurahtanu siihen metsolaan ja suunnittelen sieltä Nellalle ja vauvalle kevätmalliston vaatteita..täytys vaan myydä vanhoja pois että olis varaa ostaa uusia tilalle :D Tsemppiä teille pojan allergioihin!Toivottavasti alkais pikku hiljaa helpottaa..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!