tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kevätkuulumisia

Meille on jo muodostunut perinteeksi viettää suuri osa lomista Jyväskylän seudulla, ja niin tehtiin taas miehen hiihtoloman kanssa. Menomatka sujui näin leppoisasti, lapset suloisessa unessa...Jo heti perille päästyämme flunssa iski päälle koko porukalle. Koko viikon ajan välillä nosti lämmön koholle, nenät oli tukossa ja pää täynnä sahajauhoa. Ja voi sitä väsymystä!
Tässä kuvassa Oskari nukahti kesken leikkien, ihan naps vaan. :) Vein sitten unileijonan kainaloon ja laitoin vähän vilttiä päälle.Ja taas unta..


Onneksi välillä vähän jaksettiin nauttia kevätauringosta! Ellin kanssa tutustuttiin serkkupojan pihaan. Keinussa piti saada niin lujat vauhdit kun vaan äitin käsissä riitti voimaa.


Pihalla oli myös hieno, nyt jo osittain sulanut lumilinna. Eiköhän mekin ensi talvena Ellin kanssa päästä rakentamaan jo omaa lumilinnaa!


Viikon aikana Oskari oppi kunnolla tarttumaan esineisiin ja kovasti yritti selältä kääntyä mahalleen. Ihan ei vielä hoksannut, että se toinen käsi pitää saada alta pois että kääntyminen onnistuu. :)

Loppulomasta mullekin nousi kuume ja Oskarilla todettiin korvatulehdus, mies sai kätensä pakettiin ja hänelläkin flunssa päällä. Noh, saipahan kätensä takia koko huhtikuun vapaaksi, että eiköhän me ennätetä lomasta nauttia. :)

Käytiin tänään Oskarin neuvolassa, pienellä ikää tänään 4kk1vko, pituutta 62cm ja painoa 6890g. Pätkä tulee tästä jätkästä, ihan kuin isosiskostaankin. Saatiin myös lähete allergialääkärille tarkempiin tutkimuksiin. Lääkäri tai terkka ei maininnut mitään kiinteiden aloittamisesta, mutta ajattelin keitellä bataatin kunhan ollaan kaikki selvitty tästä taudista kokonaan. :)

Jyväskylässä oli muuten ihania kirppiksiä! Löydöistä vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Meidän jäbällä painossa vaihtoi teidän pieneen mieheen nähden numerot paikkaa, sillä hänellä oli 4 kk neuvolassa painoa 8,6 kg. :-)

    t. Henna S. (joulukuu09 ja joulukuu11)

    VastaaPoista
  2. Teillähän on oikein potra poika! :) Onko pituuttakin sitten enempi? Meillä nää on tämmösiä pätkiä, mutta kun vanhemmatkin on 177 ja 166 niin ei lapsista voi hujoppeja tullakaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!