maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kirppistelyjä ja alelöytöjä

Muutamia ihania juttuja oon taas löytänyt alesta ja kirppiksiltä. :)

Ellille Tuttaa, rennot housut ja body. Setille jäi hintaa 10e.


Lisää Tuttaa, äitini osti Ellille ihananihanat velourhaalarit, joista jo hyvän aikaa haaveilin! Froteehaalari nettikirppikseltä kesän automatkoja ajatellen noin 10e, voisin kuvitella että turvaistuimessa mukava kun ei paidan helmat ja housujen vyötäröt jää painamaan. On vaan nippanappa sellaista kokoa, että jos Elli ottaa kasvupyrähdyksen ennen kesää niin voi pieneksi jäädä.. Tosin Ellin kasvuvaudin tuntien tuo ihanuus menee kesällä loistavasti.


Lindexin velourpuku alesta muistaakseni 14 tai 15 e, ja KappAhlin uudenveroiset velourpökät kirppikseltä taisi olla 2e.


Alesta Tutan prinsessabody 6e. Tästä tuli lemppari! Ja huuto.netistä omenabody parin euron luokkaa, muistelisin. :) Taitaa äitillä olla taas pinkki kausi tytön pukemisessa, ei voi jäädä huomaamatta. :D


Oskarille nämä. Bodyt nettikirppikseltä 7e yhteensä, shortsilappuhaalarit livekirppikseltä (en varmaan montaa euroa valehtele) kolmisen euroa. Ja nuo IHANAT velouriset norsuhousut huuto.netistä kuutisen euroa. Ne myös meidän top 5-listalla.


Ellille oli samanlainen setti, Oskarille tämä vaan sitten poikavärein, yhteensä 10e Jyskän varastomyymälän alesta.


Nämä molemmat nettikirppikseltä, Tutan body oli alle 5 e (en millään muista hintaa)  ja Lindexin tähtivelourit 0,5e. Oikeasti värit molemmissa vielä kirkkaat, tuo ihmeellinen ikkunoista näin keväisin tulviva valo haalistaa värejä. :)


Ja nämä! Niiiin ihanat Tutan lentsikkapöksyt, rennot ja pehmeät. Nettikirppikseltä kolmisen euroa.

Tässä sitten todellinen löytö. Mun päkiä on tosi leveä, melkein mitkään normaalit naisten kengät ei mahdu kivutta jalkaan. Tän tyyppisiä korottomia saappaita olen etsinyt jo monta vuotta talvikäyttöön, mutta kaikki puristavat todella epämiellyttävästi.
Nämäpä istuivat jalkaan kuin sukka, eikä hintaakaan ollut kuin 3,5 e. :)


Tervetuloa vielä kaikille lukijoille!
Ihan kohta pamahtaa 1000 kävijää rikki, vaikka varsinaisia käsitöitä en ole päässyt tekemään tai esittelemään aikoihin. Kyllä niiden aika tulee vielä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!