lauantai 11. lokakuuta 2014

136 kpl!

Otsikko sen jo kertoo. Minä, jonka kärsivällisyys ei meinaa riittää kahden villasukan neulomiseen, ylitin itseni. Kaverille joskus ompelin jämätilkuista kestovanulappuja meikin poistoon, ja nyt häneltä tuli toivetta että saisko niitä lisää. Sain syyn katsoa samalla kaikki velour- ja joustofroteetilkut läpi, ja isommat pistin tumppuja varten sivuun. Kaikki pienemmät mistä ei muuhun riittäisi, leikkelin teippirullaa muottina käyttäen palasiksi. Lappusten taustapuolelle laitoin  Kestovaippakaupan edullisinta flanellia, mitä ostin lasten yöhousuja varten (ommeltu, tulee myöhemmin blogiin) enkä oikein keksinyt lopuille käyttöä.
Olisi ollut hauska saada nämä samaan kuvaan, mutta alemman kuvan ensimmäiset 90 meni jo kaverin matkaan, ja loput ompelin vasta sen jälkeen.

Tumppukankaita on näköjään sen verran, että pitää ottaa uusi urakka kunhan ompelen välissä jotain missä ei tarvitse toistaa samaa työvaihetta kymmeniä kertoja. :)2 kommenttia:

  1. Miten sait saumuroitua noin siististi ympyrää?

    VastaaPoista
  2. Laitoin säädöt venyvälle kankaalle , neulasin palaset keskeltä yhteen, löysäsin paininjalan puristusta ja sit pieni pätkä kerrallaan ompelin. Välillä nostin paininjalkaa ja käänsin lappusta ja ompelin pätkän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!