tiistai 21. lokakuuta 2014

Froteehousuja

Olenko niin tylsä, että teen kolmettoista housut peräkkäin samalla kaavalla? No olen! Mutta minkäs sille mahtaa, että hyväksi havaittu kaava sattuu lojumaan pöydällä, ihania kankaita on kaapissa ja lapsilla huutava pula rennoista housuista. Sentään materiaalit vaihtelee, ja tällä kertaa vuorossa joustofrotee.

Pyydän anteeksi luokattoman huonoa kuvaa, mutta tässä puolen yön jälkeen ei ole enää intoa sommitella ja zoomailla, kun nämä housut kiskaistaan kuitenkin heti aamulla päälle lasten toimesta jolloin ne saa maito- ja leivänmurukuorrutteet.
Kaavana siis edelleen Ottobren high jump sivusaumattomiksi muokattuna, isommissa koko 110 ja pienemmissä 98. Joustofroteet on kimperin tehtaan siivouspäivänä ostetusta kympin pussista, kannatti ostaa! Kun asettelin kaavat sivusaumattomaan malliin, sai yhdestä leveydestä kahdet housut juuri ja juuri leikattua. Huomasimpa ommellessa, että vihreäraitaisissa housuissa isommat ja pienemmät lahjeresorit meni vääriin housuihin, mutta onneksi niissä ei niin suurta eroa ole, että se käyttöä haittaisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!