sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Onnistunut ylläri

Kummipojan äiti ihastui joskus tähän kuosiin erityisesti tällä väriyhdistelmällä, mutta liian myöhään, sillä Noshilta oli tästä kankaasta ommellut valmiit vaatteet jo loppuneet, eikä mistään tahtonut löytyä edes käytettynä näitä. Selailin Facen myyntiryhmiä hänen puolestaan, mutta ei tärpännyt.
Nyt joku aika sitten bongasin Skoottereita monessa eri värissä Kangaskapinasta, ja päätin yllättää tämän ystäväni. :) Eilen sain viedä yllätyksen saajilleen, kummipojalle David-kaavalla ommellun paidan (lisäyksenä neppihalkio) ja äidille pipon. Vastaanotto oli erittäin iloinen!

Samaan postaukseen ymppään omalle keskimmäiselle ommellun välikausipipon. Poika itse valitsi yksivärisen joustofroteen pipoonsa, ei kelvannut raidat tai autokuosit. Vuorina trikoo, korvien kohdalla pul-palaset tuulensuojina, tähtitikkaus piristeenä ja huipulla tupsu. Kaavana Muraveinik jota on madallettu otsalta ja niskasta, niskan madallus olisi saanut jäädä melkeipä kokonaan pois. Lipareita myös pidensin vähän, että mahtuu kypärämyssy tarvittaessa alle, ja neppi kuristamatta kiinni.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!