sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joululahjoja

Jokusen joululahjan ennätin ommella, on se kuitenkin niin mukavaa antaa itse tehtyä lahjaksi. Kaikista ei ole kuvaa, joten selostus saa riittää. :)
Koulussa tehdyn essun kaavalla tein myös kotona pellavaessuja, ja tähän kuvassa näkyvään ehdin koulussa painaa suunnittelemani kuvan. Sitten tuli sotkua ja kiirettä, joten loput meni suosiolla ilman painokuvaa. Tämän annoin äidilleni joululahjaksi, samanlaisen yksivärisen (pitsihelmalla) veljelleni ja vaimollensa, ja toisen vastaavan lasten ihan parhaalle hoitotädille.Nettiystävä vuosien takaa tuli Brasiliasta suomeen vaimonsa kanssa joulukuuksi, ja halusin heille antaa jotain henkilökohtaista lahjaksi. Ajattelin, että matkatavaroita ja ostoksia heillä riittää tarpeeksi joten lahjat ei saisi viedä liikaa tilaa, niissä saisi näkyä suomalaisuus jollain tavalla ja haluaisin ommella ne itse (ja niiden pitäisi pysyä opiskelijabudjetissa). Kävin Vallilan kankaita myyvän kaupan palalaarit läpi, ja sieltä löytyi nämä kauniit kankaat. Tein tutulla penaalin ohjeella mutta päästä heitetyillä mitoilla meikki/toilettipussit, ja täytin ne Fazerin suklailla.
Nyt yhtäkkiä iski järkyttävä tunne, että muistinkohan ommella toisestakin käsin kääntöaukon umpeen... Muistikuvaa ei enää ole, sillä tein näitä yön hämärinä tunteina silmät ristissä.
Ihanaa, että joulukiireet on ohi! Edessä kylläkin kevätkiireet, mutta nehän on ihan eri kiireet. :)
Lahjoiksi tein myös auton kosteydensyöjiä lisää, ne meni paininjalan alta suoraan pakettiin niin kuvaamiset jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!