tiistai 25. elokuuta 2015

Koulutyönä kassi

Toisena koulutyönä saimme suunnitella kassin, pussin, laukun tai jonkun asian, millä voi kantaa ja kuljettaa jotain. Suunnitteluvaihe on aina minulle se vaikein, mikään idea ei tunnu tarpeeksi hyvältä. Käytössämme oli koulun rajalliset materiaalit, mikä rajasi pois joitain ideoita.
Päädyin suunnittelemaan yksinkertaisen putkikassin, missä voisin kuljettaa esimerkiksi ompeluksia koulun ja kodin välillä.
Kassiin piti applikoida jotain, ja siitä piti löytyä ympyrä, kolmio ja neliö. Ajan rientäessä kovaa vauhtia piirsin sitten vain jotain, eli tähden ympyrän sisälle.Seuraavaksi pääsin piirtämään kaavat ja leikkaamaan kankaat. Vielä tämän kuvan ottamisen jälkeen piti vaihtaa suunnitellut vetoketjut sopivampiin, ja leikata unohtuneet kappaleet.


Taskun ompelu jännitti, mutta kyllä siitä tasku tuli. Vaatii lisää harjoitusta.Valmis työ on ihan kiva, olen tyytyväinen lopputulokseen.Kassin saumanvarat on kaikki vuorin ja päällisen välissä. Tämän hahmottamisessa auttoi kummasti ne ommellut penaalit, samalla idealla sai tämän tehtyä siististi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!