sunnuntai 16. elokuuta 2015

Penaalia pukkaa

Tein penaalin, ja kohta niitä olikin viisi. Kumman koukuttavaa puuhaa. Ohjeen katsoin Villa jaVilla-blogista, mittojen kanssa vähän sovelsin pussukasta riippuen.

Ensimmäiseen hain päällikankaan Eurokankaasta, laitoin myös tukikankaan, mutta joko tukikangas oli vääränlaista tai kangas niin lirua ettei mikään auta, lopputulos ei ole ollenkaan ryhdikäs. Sisään kuitenkin mahtuu kaikki kalenterista ja saksista lähtien, sillä tämä on enemmänkin kokoa meikkipussi.Tähän käytin vanhoja lempifarkkujani, vuorikangas näissä molemmissa omista kätköistä.
Tämä pikkuinenkin on vielä vailla käyttötarkoitusta.

 

Näistä seuraavista tuli aika kivat. Tämmöisiä kankaanpaloja en muistanut edes olevan olemassakaan, ne löytyi kasan alta odottamassa löytymistään. Nämä on lyhennettyjen Vallilan verhojen hukkapalat, sävy ei pääse oikeuksiinsa kännykkäkuvassa. Sopii hyvin penaaliin, pysyy muodossaan nätisti.
Etummaisen nappasi mieheni itselleen, kommentti oli "aivan mahtava". Lämmittää vaimon mieltä. :)3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja! Jäisimpä minäkin koukkuun pussukoiden ja penaaliin ompeluun! Yleensä ottaen touhu tyssää suunnittelun ja kankaiden leikkaamisen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tylsin vaihe on viimeistely, mutta sen yli on päästävä, että pääsee ihastelemaan lopputulosta.

   Poista
 2. Oletpa tosiaan ommellut monta pussukkaa! Hienoja kaikki! Suosikiksi nousi ehkä tuo lempifarkuista tehty tai Vallilan verhojen jämäpaloista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!